Ενοικίαση - Πώληση

   Η πολυετής πείρα μας, η συνεργασία μας με τους κορυφαίους κατασκευαστές και αντιπροσώπους, αλλά και η αδιάλειπτη επιμόρφωση της τεχνικής μας ομάδας, πάνω στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις, έχουν σαν αποτέλεσμα, την καταξίωση της On Stage, σαν μία εκ των κορυφαίων εταιριών των χώρου. Απόδειξη, το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών μας, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

   Ειδικό συνεργείο τεχνικών, σας επισκέπτεται στον χώρο σας και με την βοήθεια του τεχνολογικού μας εξοπλισμού, αναλύει τις ανάγκες σας και σας προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις, είτε πρόκειται για ενοικίαση, είτε για μόνιμη εγκατάσταση οπτικοακουστικών-φωτιστικών συστημάτων.

 

 

 

   Η εταιρεία μας, έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε αίθουσα, (Αίθουσες Συναυλιών, Θέατρα, Αίθουσες Συνεδρίων, Νυχτερινά Κέντρα Διασκέδασης, Γυμναστήρια, Χώροι Λατρείας, Αίθουσες Συνεστιάσεων κλπ.), αλλά και εξωτερικούς χώρους (Στάδια, Πλατείες, Χώροι Παρελάσεων, Κτήματα Δεξιώσεων κλπ.).

   Ομως και μετά την εγκατάσταση, η On Stage παρέχει το πιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης πελατών,ακόμη κι αν δεν ήμασταν εμείς οι αρχικοί εγκαταστάτες ενός συστήματος. Εάν έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεστε έναν συνεργάτη, με το θεωρητικό και τεχνικό υπόβαθρο που απαιτείται, να αισθανθείτε ελεύθεροι να έρθετε σε επαφή και να συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας, καθώς και πώς μπορούμε να σας παρέχουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις.