Λίγα λόγια για εμάς...
   H On Stage Sound & Light Systems, ιδρύθηκε επίσημα το 1996 στην Αθήνα, από τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Νικόλαο Ζαννή. Από το 2004 και μετά ενώθηκε με την εταιρία του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού/Τεχνικού Ήχου κ. Χρυσόστομου Δρακόπουλου, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον χώρο του Επαγγελματικού ήχου και φωτισμού.

 

 

 

   Από την στιγμή της ίδρυσής της, η εταιρεία αναπτύχθηκε άμεσα, με μεγάλη επιτυχία στους τομείς Ενοικίασης, Πώλησης, Εγκατάστασης & Συντήρησης Οπτικοακουστικού-Φωτιστικού εξοπλισμού, αλλά και στον τομέα Ηχογράφησης-Ηχητικής Επεξεργασίας. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν στις απορίες σας, να παρέχουν τις ιδέες, τον σχεδιασμό και τις οδηγίες υλοποίησης, να προσδιορίσουν τις ανάγκες σας και να εφαρμόσουν πρωτοπόρες και αποτελεσματικές μεθόδους σε κάθε πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Υπερηφανευόμαστε για το υψηλό επίπεδο υπηρεσίας που παρέχουμε, την αξιοπιστία μας καθώς και την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του τεχνικού μας προσωπικού, τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και σε επίπεδο εμπειρίας. Ο εξοπλισμός μας, εξετάζεται και συντηρείται τακτικά, από ειδικούς μηχανικούς της εταιρείας μας, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση.

   Μην διστάστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, για μια χωρίς-υποχρέωση, συνομιλία για τις ανάγκες σας. Με μεγάλη μας χαρά θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις. Ο σωστός σχεδιασμός, είναι το κλειδί που εξασφαλίζει την επιτυχία της εκάστοτε εκδήλωσης. Αρχίζοντας από μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών σας, η τεχνική μας ομάδα θα σας προτείνει τον ιδανικότερο συνδυασμό εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας ότι θα εγκατασταθεί ακριβώς ότι χρειάζεστε, λαμβάνοντας υπ' όψη πάντα, ότι η προτεινόμενη λύση θα πρέπει να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.